Jadore

tellimisel

Jadore kivist tasapinnad

Hindadele lisandub käibemaks

More details

  • 20 mm
  • 40 mm (liimitud serv)
  • poleeritud

  • Kaevanduse asukohtBrasiilia 

    Jadore on Brasiilias kaevandatud heleroheline kvartsiit. Jadore sobib ideaalselt kaunistama nii sise- kui ka väliskeskkonda.

    Galeriis kujutatud pildid on näitlikud. Iga kvartsiidi blokk on erineva mustriga. Materjali tausta ja mustri põhivärvid on samad, kuid sõltuvalt blokist, erineb materjal nii tooni kui ka mustri poolest. 

    Kvartsiit on suure kuumuse ja rõhu all tekkinud peamiselt kvartsist koosnev moondekivim. See on tuntud oma äärmise tugevuse ja vastupidavuse poolest. Kvartsiidil on marmori sooneline välimus, kuid graniidi tugevus, mis teeb sellest väga kauni, kuid samas praktilise tööpinna valiku 

    Kvartsiidi omadused: 

     

    - kuumakindel 
    Kvartsiit on kuumakindel, talub temperatuure üle 200 kraadi Celsiust. Kuum rasv võib siiski jätta plekke tööpinnale. Seega potte ning panne otse pliidilt või ahjust võttes on soovitatav tööpinnal kasutada kuumaalust.  

    - plekikindel 
    Kui tööpinnale peaksid tõesti tekkima plekid (näiteks kuuma rasva plekid), siis need on eemaldatavad spetsiaalse kivi plekieemaldajaga 

    - vähepoorne 
    Tänu väikesele poorsusele täidab kõige rangemad hügieeninõuded. On sobilik otseseks kontaktiks toiduga. 

    - kriimustuskindel 
    Tavaline kööginuga ei tohiks tekitada kvartsiidist tööpinnale kriime. Vältimaks noa nüriks minekut ning minimeerimaks kriimude tekkimise ohtu, soovitame siiski kasutada lõikealust. 

    - tugevus Mohs skaalal 7/10 

     

    Kuidas tööpinnad tellida? 

     

    - kui on olemas tööpindade joonised või mõõdud, esitage meie müügiosakonnale päring või arvutage ise tööpindade hind Nerosteini hinnakalkulaatoris.  

    - kui tasapindade aluskapid ja karkass on paigaldatud, lepime kokku tööpindade mõõdistuse aja. 

    - mõõdistaja võtab tasapindade jaoks täpsed mõõdud nind koostab tootmisjoonised. 

    - valmistame Nerosteini tehases töötasapinnad. 

    - paigaldusmeeskond tarnivad ning paigaldavad tööpinnad. Tarneaeg tootmisjooniste kinnitamisest paigalduseni on 1-2 nädalat.