Mati graniidi hoolduskomplekt View larger

Mati graniidi hoolduskomplekt

laos

Hinnale lisandub käibemaks.

More details

40 € soodushind

40 € / tk

  • GRANIITTASAPINNA HOOLDUSJUHEND

    Komplekt sisaldab:

    1. Kivi puhastusvahend 200 ml
    2. Nano Cream puhastuspasta 200 g
    3. Platinum Zip hooldusvahend 200 ml
    4. Kummikindad
    5. Sinine mikrofiiber lapp
    6. Valge lapp
    7. Puhastussvamm (karukeel)

     

    Kivi puhastusvahend

    Mitmeotstarbeline neutraalne pesuaine, mis sobib ideaalselt kõikide pindade eelpuhastamiseks. Kasutamine: Pihustage puhastusvahendit pinnale ja puhastage kaasasoleva valge lapiga. Kui pind on puhas, on kõige olulisem üleliigsed jäägid puhta veega loputada.

     

    Nano Cream puhastuspasta

    Abrasiivne pasta, mis on mõeldud kasutamiseks raskesti eemaldavatel plekkidel. Kasutamine: Raputa pudelit hoolikalt enne kasutamist. Puhasta tööpind puhta lapiga. Tee tööpind õrnalt märjaks ning pane Nano Cream puhastuspastat määrdunud kohale. Hõõru õrnalt ringjate liigutustega määrdunud kohta puhastussvammiga. Eriti tõrksa pleki puhul korda protseduuri tööpinda eelnevalt märjaks tegemata ning vajadusel jäta toode 2-4 tunniks tööpinnale. Seejärel puhasta hoolikalt tööpind puhta veega.Enne kasutamist katseta toodet väikeses koguses mittemärgatavas kohas.

     

    Platinum Zip hooldusvahend


    Lahustipõhine hooldusvahend. Platinum Zip kirgastab kivi värvi ja kaitseb looduslikku kivipinda vee või õlipõhiste ainete imendumise eest. Teatud looduslikud kivid (marmor, paekivi) jäävad happelise söövituse suhtes tundlikuks. Toode on tõhus, kui seda kasutada vastavalt juhistele. Kasutamine: Hooldusvahendit peale kandes tuleb kasutada komplektis kaasasolevaid kummikindaid. Kandke üks kiht Platinum Zip'i eelnevalt puhastatud ja kuivale pinnale, kasutades kaasasolevat valget lappi. Laske tootel kuivada 2-3 tundi. Kui toode on kuivanud, eemaldage ringjate liigutustega kõik üleliigsed jäägid kasutades mikrofiiber lappi. Väga imava tööpinna korral kandke peale teine kiht ja korrake sama protseduuri. Hooldusvahend saavutab toime 24-48 tunni jooksul, peale mida saab jätkata tööpinna tavapärase kasutamisega. Hoolduse nõuanne: Ärge kasutage tööpinna puhastamiseks puhastusvahendeid, mis sisaldavad tugevat hapet, leelist või lahustit.