Statuario

laos

Statuario kivist tasapinnad

20mm Statuario on laos vaid lihvitud pinnaga.

Hindadele lisandub käibemaks .

More details

315 € soodushind

315 € / m²

  • 3240 x 1620 mm
  • 12 mm
  • 20 mm
  • 30 mm (liimitud serv)
  • 40 mm (liimitud serv)
  • poleeritud
  • lihvitud

  • Marazzi firma

    Marazzi on keraamikatööstuse kõige tuntum kaubamärk, mida turundatakse enam kui 140 riigis ning on üldtunnustatud kvaliteetse keraamilise plaadi sünonüüm, mis sümboliseerib parimat Itaalia stiili sisekujunduse ja disaini sektoris. Marazzi asutati 1935 aastal Itaalias Sassuolos, mis muutus peagi rahvusvaheliseks keraamiliste plaatide tootmise keskuseks.

    Marazzi disain

    Ilma inimesteta ei ole kodud, hooned ja linnad muud, kui vaid tühjad ruumid. Olles sellest teadlik, on Marazzi juba üle kaheksakümne aasta kujundanud ja valmistanud keraamilisi pindu, kus praktilisus kohtub iluga, innovatsioon täiendab traditsioone ning tehnoloogia on kujundatud vastavalt inimeste vajadustele. Marazzi eksklusiivsed tehnoloogiad, kõrged standardid ja usaldusväärsus kohtuvad stiili, hea maitse ning kirega keraamika vastu ja armastusega ilu vastu. Sest kus lõpeb disain, algab alati emotsioon.

    Marazzi toode

    Marazzi pidev pühendumine uuenduslikule stiilile, toote- ja protsessilahenduste uurimisele ning arendamisele on aidanud firmal saavutada tehnoloogilist juhtpositsiooni. Tänapäeval on Marazzil nüüdisaegsed tootmisliinid ning tehnoloogiad, samuti kümneid tehnoloogilisi patente, mis võimaldavad tal toota parimaid keraamilisi plaate nii kodu- kui ärisektorile. Juba 1994. aastal oli Marazzi tootmissektori juhtivaid ettevõtteid ning saavutas ISO 9001 standardi kohaselt oma kvaliteedisüsteemi sertifitseerimise, millele järgnes ISO 14001 keskkonnajuhtimissüsteemi sertifikaat. Tänu energiakasutuse optimeerimisele, kontrollitud jäätmekäitlusele ning tööstusreovee ringlussevõtule on Marazzi aidanud muuta keraamiliste plaatide valmistamise suletud tsükliks, mis piirab loodusvarade tarbimist ning vähendab keskkonnamõjusid.


    Marmor, graniit, betoon ning metall on lõputuks inspiratsiooniallikaks. Marazzi Grande pakub nüüd uusi tööpinnalahendusi, mis on inspireeritud kõige peenemast marmorist, betooni kombatavast iseloomust või metallide mineraalsest ahvatlusest. Grande on uus tootesari, mis pakub 12mm paksuseid plaate, mis on mõeldud köögi- ja vannitoa tööpindadeks, laudade tarbeks ning mööbli loomiseks. Selle tootmiseks ehitas Marazzi uue tehase ning paigaldas uued tootmisliinid, mis on tipptasemel tehnoloogiaga, mille abil saavutatakse nii matid, kui poleeritud pinnad, mis on veelgi vastupidavamad ning plekikindlamad kui senine tööstusharu standard.

    Toodet saab pärast kasutamist taaskasutada, mis vähendab selle niigi väikest mõju keskkonnale. Seda saab kasutada ka välitingimustes, sest päikesevalgus ei muuda selle omadusi. Mohsi skaalal on materjali kõvaduseks 8, mis teeb ta isegi graniidist ning kvartsist, mille kõvadus on 7, tugevamaks.

    Hinnapakkumine

    Te võite arvutada hinna kodulehel oleva kalkulaatoriga. Võite ka saata meile oma köögi joonised või lihtsalt helistada meile. Pakume mõõdistus- ning paigaldusteenust üle Eesti.

    Tarneaeg on 1-2 nädala jooksul peale mõõdistamist. Teie köögikapid peaksid olema mõõdistamise ajaks paigaldatud.

    Lihtne hooldada

    Meie töötasapinnad säilitavad oma välimuse ning ilu aastateks ning vajavad minimaalset hooldust. Soe vesi ning õrn puhastusvahend on kõik, mis on vajalik igapäevaseks puhastamiseks. Siiski soovitame spetsiaalseid kivile mõeldud hooldusvahendeid, mis teevad puhastamise veelgi lihtsamaks. Keraamilist tööpinda ei ole vaja impregneerida. Noad ning teised teravad esemed ei kriimusta keraamikast tööpinda, kuid võivad jätta tööpinnale metalse jälje, mille puhastamine võib olla aeganõudev. Seetõttu soovitame kasutada lõikelauda.

    Vastupidavus kuumusele

    Keraamika on väga kuumakindel ning vastupidav. Te võite panna kuumi potte ning panne otse oma töötasapinnale.