Pulpis

laos

Infinity Pulpis kivist tasapinnad

Saadaval piiratud koguses.

Hindadele lisandub käibemaks.

More details

238 € soodushind

-40%

396 € soodushind

238 € / m²

  • 3240 x 1620 mm
  • 12 mm
  • 30 mm (liimitud serv)
  • 40 mm (liimitud serv)
  • poleeritud
  • lihvitud

  • HOOLDUS- JA KASUTUSJUHEND - KERAAMIKA (PDF)

    Materjali omadused ja kirjeldus:

    Nerosteini poolt kasutatavad keraamika tahvlid on spetsiaalselt välja töötatud vastamaks köögi töötasapindade jaoks seatud rangeimatele nõuetele. Keraamilised tasapinnad on hea kriimustuskindlusega (poleeritud pinnatöötlus on vähem kriimustuskindel kui matt pinnatöötlus), hea kuumataluvusega, ei ima sisse vedelikke ning on lihtsasti hooldatavad.

    Seda võib kasutada ka õues, sest päikesevalgus ei muuda selle omadusi. Kõvadus Mohs skaala järgi on 8. Keraamiline tahvel on valmistatud looduslikest savidest ja mineraalsetest värvidest, mis pressitakse ja kuumutatakse, et valmistada heade omadustega tööpinda. Toode on taaskasutatav, mis kinnitab selle väikest mõju keskkonnale. 

    Meie töötasapinnad säilitavad oma välimuse ning ilu aastateks ning vajavad minimaalset hooldust. Soe vesi ja õrn puhastusvahend on kõik, mis on vajalik igapäevaseks puhastamiseks. Siiski soovitame spetsiaalseid kivile mõeldud hooldusvahendeid, mis teevad puhastamise veelgi lihtsamaks. Keraamilist tööpinda ei ole vaja impregneerida. Noad ning teised teravad esemed ei kriimusta keraamikast tööpinda, kuid võivad jätta tööpinnale metalse jälje, mille puhastamine võib olla aeganõudev. Seetõttu soovitame kasutada lõikelauda.

    Keraamika on hea kuumataluvusega, mistõttu võib panna kuumi potte ning panne otse töötasapinnale.

    Kuidas tööpinnad tellida?

    - kui on olemas tööpindade joonised või mõõdud, esitage meie müügiosakonnale päring või arvutage ise tööpindade hind Nerosteini hinnakalkulaatoris

    - kui tasapindade aluskapid ja karkass on paigaldatud, lepime kokku tööpindade mõõdistuse aja.

    - mõõdistaja võtab tasapindade jaoks täpsed mõõdud nind koostab tootmisjoonised.

    - valmistame Nerosteini tehases töötasapinnad.

    - paigaldusmeeskond tarnivad ning paigaldavad tööpinnad. Tarneaeg tootmisjooniste kinnitamisest paigalduseni on 1-2 nädalat.